+31687348004 | info@verhuisbedrijfmove.nl

Verhuisbedrijf Move
Verhuisbedrijf Den Haag2022-03-16T12:53:52+00:00

We make moving easy.

Verhuisbedrijf Den Haag

Klik hier voor een vrijblijvende offerte
Wij verhuizen van en naar Den Haag

Verhuisservices

Verhuisbedrijf Tilburg

Particuliere Verhuizingen

Wij bieden u een deskundige verhuisoplossing tegen een voordelige prijs. Wij zorgen ervoor dat u zeker een ontspannen dag heeft tijdens uw verhuizing van of naar Den Haag

Meer informatie
Verhuisbedrijf Tilburg

Bedrijfsverhuizingen

Bedrijfsverhuizing? Move richt zich op dit gebied, van het verhuizen van apparatuur en meubilair tot het verpakken en verplaatsen van gevoelige materialen.

Meer informatie
Verhuisbedrijf Tilburg

Interne Verhuizingen

Een grote of kleine interne verhuizing vereist speciale vaardigheden om uw inventaris nauwkeurig en onbeschadigd te verplaatsen binnen uw bedrijf, kantoor of fabriek

Meer informatie

Wij bellen u terug

Wij zullen binnen 24 uur contact met u openen, en u adviseren over uw verhuizing!

Waar wij voor staan

Over Ons

Ons verhuisbedrijf zit al vele jaren in het verhuisvak. Wij voeren verhuizingen uit van en naar Den Haag, maar zijn ook actief in de rest van Nederland. Ons ervaren, getrainde, en het vriendelijke verhuisteam zal u met alle aandacht begeleiden tijdens de verhuizing. Wij, als Move, bieden iedere klant een zeer individuele verhuisservice; iedere verhuizing is immers anders. Al onze voertuigen zijn volledig uitgerust en worden op een hoog niveau onderhouden om ervoor te zorgen dat we de best mogelijke service kunnen bieden voor elke verhuizing die we uitvoeren; met de beschikbare apparatuur is geen verhuizing te moeilijk. Onze reputatie is gebaseerd op het leveren van kwalitatief hoogwaardige verhuisdiensten tegen een betaalbare prijs, waarbij u, onze klant, op de eerste plaats komt.

  • Volledig verzekerde oplossing, dus wees gerust over uw bezittingen.

  • 7 dagen per week beschikbaar

  • Lokaal en landelijk

  • Vaste prijs en ook per uur prijs

  • Eén product tot een volledige verhuizing bestaande uit inpakken en ook weer uitpakken

Wij nemen het heft in handen

Comfortabel verhuizen

Wij maken verhuizen heel gemakkelijk met onze diensten, van een gratis offerte tot het veilig hebben van al uw persoonlijke bezittingen in uw gloednieuwe huis. Zoekt u een vertrouwd en voordelig verhuisbedrijf in Den Haag en omstreken, dan bent u bij Verhuisbedrijf Move op de beste plaats!

Vrijblijvende Offerte


Verhuisbedrijf Den Haag

Onze Werkwijze

1.  Aanvraag

Nadat u het aanvraagformulier heeft ingevuld of telefonisch of per e-mail contact met ons heeft opgenomen, zullen wij een offerte opstellen met een kostenraming zonder enige verplichting van onze kant. Wij houden rekening met verschillende zaken zoals uw persoonlijke bezittingen, afstand en bereikbaarheid; en meestal kunnen wij u een specifiek tarief aanbieden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

2. Voorstel

Nadat wij u een voorstel hebben gedaan, zal er een contactmoment zijn waarop wij zeker alles met elkaar zullen doornemen. Wanneer het om een grote (bedrijfs)actie gaat, is het mogelijk dat iemand van ons team vooraf bij u langskomt (of videobelt) om de situatie te inventariseren en alles te strategeren, zodat alles tijdens de actie soepel zal verlopen. Zodra u het voorstel aanvaardt, gaan wij over tot de voorbereiding van de actie.

3. Verhuizing

Op de dag van de verhuizing zullen wij er zeker voor zorgen dat wij met onze verhuiswagens en voorraden op het verhuisadres aanwezig zijn. Een van onze verhuisbedrijven zal u inlichten over de voorbereiding en de procedure, zodat u weet hoe uw verhuizing zal verlopen. Tijdens het gehele transport stellen wij uw inboedel zeker veilig met verhuisdozen, afdekhoezen en afdekhoezen. Op het losadres lossen wij uw spullen volgens uw wensen! (die u ons eveneens op voorhand kunt doorgeven).

vrijblijvende offerte

Onze beloftes

Wij begrijpen dat u allerlei vragen heeft over de verhuizing, de aflossingen, de onderdelen van het huis, en nog veel meer. Hieronder hebben we enkele antwoorden op veelgestelde vragen. U kunt ons ook per e-mail of telefoon bellen als u een andere vraag heeft of meer informatie wenst

Bezichtiger sturen om een indicatie te maken van de kosten2021-01-26T18:31:32+00:00

In veel gevallen kunnen we aan de hand van een telefoongesprek of offerte al een redelijke inschatting geven van de kosten. Soms zijn er situaties waarbij het handig is om even langs te komen. Wij sturen u dan een specialist die de kosten op locatie komt inschatten.

Wij verhuizen ook piano’s2021-01-26T18:31:04+00:00

Ons team is ook gespecialiseerd in het verhuizen van piano’s. Uw piano is bij ons verzekerd en in veilige handen!

Wij werken door heel Nederland2021-01-26T18:31:54+00:00

Onze verhuizers zijn niet alleen actief in Tilburg en omgeving maar door heel Nederland

Reserveer minstens drie weken van te voren2021-01-26T18:32:29+00:00

Om tot een goede en optimale planning te komen, raden wij u aan om minimaal drie weken van te voren contact met ons op te nemen middels de vrijblijvende offerte of een telefoongesprek. Als het om een spoed verhuizing gaat, kunt u ons ook altijd even contacteren zodat wij kunnen kijken naar een geschikte oplossing.

Wij doen ook het in- en uitpakwerk2021-01-26T18:32:47+00:00

Ons team doet ook al het in- en uitpakwerk zodat u geen werk hoeft te verrichten. Bij de nieuwe locatie wordt alles netjes ingepakt en vervolgens bij de bestemming weer uitgepakt.

Veel betaalmogelijkheden2021-01-26T18:33:27+00:00

Bij ons kunt u op verschillende manieren betalen: pin, contant of op rekening

Al uw bezittingen zijn verzekerd tijdens de verhuizing2021-01-26T18:33:53+00:00

Zowel tijdens het transporteren als de rest van de verhuizing zijn al uw spullen verzekerd. Bij Move zijn al uw spullen in veilige handen.

Wij werken ook in het weekend2021-01-26T18:35:43+00:00

Ons team staat 7 dagen per week klaar om uw verhuizing te doen. Dus ook in het weekend zijn wij gewoon actief.

Wij bellen u terug

Wij zullen binnen 24 uur contact met u openen, en u adviseren

Verhuistips

Hier een aantal handige verhuistips die jou het verhuizen makkelijker maken.

Download verhuistips

Tarieven | Verhuisbedrijf Den Haag

De kosten van een verhuizing kunnen aanzienlijk variëren, door verschillende variabelen zoals de plaats waar u naartoe verhuist en diverse apparatuur zoals een verhuislift of het aantal verhuisbedrijven. Toch proberen wij u aan de hand van onderstaande tabel een prijsindicatie te geven. Wilt u een bepaalde kostenindicatie? Dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen waarbij wij u een veel beter beeld kunnen geven van de prijzen. Hieronder vindt u de tarieven exclusief BTW en tevens een extra weekend toeslag van 25% van start verhuizingen (verhuisbedrijf Den Haag).

Kleine verhuizingen

1 Mover & 1 Truck

€249

Minimaal 2.5 Uur

Volledige verhuizing
Volledig verzekerd
Door heel Nederland
Opgeleide verhuizers

Normale verhuizingen

2 Movers & 1 Truck

€370

Minimaal 2.5 Uur

Volledige verhuizing
Volledig verzekerd
Door heel Nederland
Opgeleide verhuizers
Verhuislift (indien nodig)

Recommended

Reguliere verhuizingen

3 Movers & 1 Truck

€499

Minimaal 2.5 Uur

Volledige verhuizing
Volledig verzekerd
Door heel Nederland
Opgeleide verhuizers
Verhuislift (indien nodig)

Grote verhuizingen

4 Movers & 1 Truck

€650

Minimaal 2.5 Uur

Volledige verhuizing
Volledig verzekerd
Door heel Nederland
Opgeleide verhuizers
Verhuislift (indien nodig)

Vrijblijvende offerte formulier

Met behulp van het onderstaande formulier proberen wij u een zo nauwkeurig mogelijke kostenindicatie te geven. Nadat wij uw gegevens hebben ontvangen, sturen wij u een offerte en verstrekken wij u aanvullende gegevens.

Soort verhuizing
Type woning (indien particuliere verhuizing)

Contactgegevens

Telefoonnummer: +31611111111

Verhuisbedrijf Den Haag

Ga naar de bovenkant