+31687348004 | info@verhuisbedrijfmove.nl

Verhuisbedrijf Move
Particuliere Verhuizingen2021-04-10T12:13:46+00:00

Verhuizen stressvol? Niet met ons!

U gaat verhuizen! Dit kan een hele stressvolle gebeurtenis voor u zijn. De verhuizers van Verhuisbedrijf Move ontzorgen u hiervan met een glimlach. We staan altijd voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing helemaal verloopt naar wens. Met onze verhuizers hoeft u zich op de dag zelf geen zorgen te maken en door de heldere communicatie, bent u al voor de grote verhuisdag ontzorgt.

Bij een verhuizing komt veel kijken. Zo moet alles worden georganiseerd, ingepakt, schoongemaakt en het geheel gaat gepaard met veel regelwerk. Verhuizen kost veel tijd en energie. Daarom is het een goed idee om een professioneel verhuisbedrijf in te huren die zoveel mogelijk uit handen neemt. Move is gespecialiseerd in ontzorgen. Tevens beschikken wij over een ruime dienstverlening, bijvoorbeeld de (de)montage service. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  • Volledig verzekerde service, dus wees gerust over uw waardevolle spullen

  • 7 dagen per week inzetbaar

  • Vaste prijs en uurtarief

  • Eén item tot een volledige verhuizing inclusief inpakken en uitpakken

  • Lokaal en landelijk

HAPPY CUSTOMERS

Onze Werkwijze

1. Aanvraag

Na het invullen van het aanvraagformulier of contact middels telefoon/email zullen wij een vrijblijvende offerte opstellen met een prijsschatting. Wij houden met meerdere zaken rekening zoals uw inboedel, afstand en toegankelijkheid, in de meeste gevallen kunnen wij u voorzien van een exacte prijs waardoor u voor geen verrassingen komt de staan.

2. Voorstel

Nadat wij u van een voorstel voorzien hebben zal er een contact moment volgen waarbij wij alles samen zullen doornemen. Wanneer het om een grote (zakelijke) verhuizing gaat, kan het dat er iemand van ons team vooraf langs komt om de boel te inventariseren en te plannen, zodat alles spoedig zal verlopen tijdens de verhuizing. Wanneer u het voorstel accepteert, zullen we overgaan tot het plannen van de verhuizing.

3. Verhuizing

Op de de dag van de verhuizing zorgen wij ervoor dat wij op het inlaadadres met onze verhuiswagens en benodigdheden aanwezig zijn. Een van onze verhuizers zal u inlichten over de planning en gang van zaken, zodat u een goed beeld heeft over hoe u verhuizing eruit zal zien. Wij zullen tijdens transport uw inboedel beschermen met verhuisdozen, verhuisdekens en hoezen. Bij het uitlaadadres laden wij de spullen uit naar uw wensen! (die u ook vooraf kunt geven)

vrijblijvende offerte

Veelgestelde Vragen

Wij begrijpen dat u een aantal vragen heeft over de verhuizing, betalingen, inboedel en meer. Hieronder hebben wij een aantal antwoorden op veelgestelde vragen. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via de email of telefoon als u een andere vraag heeft of meer informatie wilt.

Bezichtiger sturen om een indicatie te maken van de kosten2021-01-26T18:31:32+00:00

In veel gevallen kunnen we aan de hand van een telefoongesprek of offerte al een redelijke inschatting geven van de kosten. Soms zijn er situaties waarbij het handig is om even langs te komen. Wij sturen u dan een specialist die de kosten op locatie komt inschatten.

Wij verhuizen ook piano’s2021-01-26T18:31:04+00:00

Ons team is ook gespecialiseerd in het verhuizen van piano’s. Uw piano is bij ons verzekerd en in veilige handen!

Wij werken door heel Nederland2021-01-26T18:31:54+00:00

Onze verhuizers zijn niet alleen actief in Tilburg en omgeving maar door heel Nederland

Reserveer minstens drie weken van te voren2021-01-26T18:32:29+00:00

Om tot een goede en optimale planning te komen, raden wij u aan om minimaal drie weken van te voren contact met ons op te nemen middels de vrijblijvende offerte of een telefoongesprek. Als het om een spoed verhuizing gaat, kunt u ons ook altijd even contacteren zodat wij kunnen kijken naar een geschikte oplossing.

Wij doen ook het in- en uitpakwerk2021-01-26T18:32:47+00:00

Ons team doet ook al het in- en uitpakwerk zodat u geen werk hoeft te verrichten. Bij de nieuwe locatie wordt alles netjes ingepakt en vervolgens bij de bestemming weer uitgepakt.

Veel betaalmogelijkheden2021-01-26T18:33:27+00:00

Bij ons kunt u op verschillende manieren betalen: pin, contant of op rekening

Al uw bezittingen zijn verzekerd tijdens de verhuizing2021-01-26T18:33:53+00:00

Zowel tijdens het transporteren als de rest van de verhuizing zijn al uw spullen verzekerd. Bij Move zijn al uw spullen in veilige handen.

Wij werken ook in het weekend2021-01-26T18:35:43+00:00

Ons team staat 7 dagen per week klaar om uw verhuizing te doen. Dus ook in het weekend zijn wij gewoon actief.

Wij bellen u terug

Wij zullen binnen 24 uur contact met u openen, en u adviseren

Moving Checklist

Take advantage of our free movers checklist to make sure you don’t forget anything along your way.

Download Checklist

Vrijblijvende offerte formulier

Hieronder kunt u uw gegevens over de verhuizing invullen zodat wij een prijsindicatie kunnen doen. Nadat wij uw gegevens hebben ontvangen zullen wij u een vrijblijvende offerte sturen en voorzien van aanvullende informatie.

Soort verhuizing
Type woning (indien particuliere verhuizing)

Contactgegevens

Telefoonnummer: +31611111111

Ga naar de bovenkant